hozzávalók / 4 adag
1 karfiol
szezámmag
prézli
liszt
3 tojás
só, bors
olaj
Körethez:
3 db alma
3 ek méz
1 doboz készen vásárolt krémtúró
elkészítés
A karfiolt rózsákra szedjük, és sós vízben puhára pároljuk.
Előbb lisztben, majd felvert tojásban - amibe beletettük a szezámmagot -, utána prézliben meghempergetjük, és olajban kisütjük.
Az almákat megmossuk, a szárakat leszedjük, meglocsoljuk mézzel, és a sütőben készre sütjük.
Mikor kész az alma, késsel a közepét kicsit kivájjuk, és beletöltjük a túró krémet.
A tepsiben maradt mézet kanállal rálocsoljuk az almákra. És lehet tálalni. Jó étvágyat!
1 karfiol
szezámmag
prézli
liszt
3 tojás
só, bors
olaj
Körethez:
3 db alma
3 ek méz
1 doboz készen vásárolt krémtúró
elkészítés
A karfiolt rózsákra szedjük, és sós vízben puhára pároljuk.
Előbb lisztben, majd felvert tojásban - amibe beletettük a szezámmagot -, utána prézliben meghempergetjük, és olajban kisütjük.
Az almákat megmossuk, a szárakat leszedjük, meglocsoljuk mézzel, és a sütőben készre sütjük.
Mikor kész az alma, késsel a közepét kicsit kivájjuk, és beletöltjük a túró krémet.
A tepsiben maradt mézet kanállal rálocsoljuk az almákra. És lehet tálalni. Jó étvágyat!