Marhapörkölt kolbásszal és borsóval
2015. április 28. írta: Kránicz Györgyi

Marhapörkölt kolbásszal és borsóval






Hozzávalók:
1 kg marha comb
1 pár nyes kolbász
20 dkg borsó
2 db hagyma
5 gerezd fokhagyma
3 kanál lecsó
bors
vegeta
majoranna
piros paprika
olaj

Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk apróra vágjuk és olajon megdinszteljük.Megszórjuk a pirospaprikával, és felöntjük vízzel.
Hozzá adjuk a fűszereket, és a kockákra vágott húst.
A fokhagymát megpucoljuk apróra vágjuk és hozzá adjuk a pörkölthöz.Teljesen puhára főzzük a húst.(Ha kell pótoljuk az elfövő vizet)
Végül betesszük a borsót és az apróra feldarabolt nyers kolbászt is, puhára főzzük.
Makaróni tésztával tálaljuk. (de ízlés szerint burgonya körettel, vagy nokedlivel is tálalható

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr927543384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása