Csokoládés babapiskótás őzgerinc recept
2015. április 09. írta: Kránicz Györgyi

Csokoládés babapiskótás őzgerinc recept








hozzávalók / 4 adag
1 cs babapiskóta
1 kis cs mazsola
2 cs csokoládés pudingpor
2 ek kakaó
fél margarin
15 dkg apróra vágott dió
3 db sport szelet csokoládé, apróra vágva
6 dl tej
4 ek cukor

elkészítés

A tejbe beletesszük a fél margarint; a pudingport a cukorral kevés tejben csomómentesre kavarjuk el.
Beleöntjük a tejbe a pudingot, és állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, ha kicsit hűlt, keverjük el benne a kakaót.
Béleljünk ki egy őzgerincformát sütőpapírral.
A krémhez adjuk hozzá a mazsolát, a diót és sport szelet csokoládét és az összetört babapiskótát.
Annyi babapiskótát hagyunk ki, ami elég a befedéshez.
A masszát öntsük bele az őzgerinc formába, és fedjük be babapiskótával.

Másnapig hűtőben tartjuk, kiborítjuk egy tányérra, és lehúzzuk róla a papírt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr807543696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BahariAnna 2019.07.30. 14:51:53

Egyik kedvenc sütikém, nagyim tanított meg rá, hogy hogyan készítsem. Rendkivül egyszerű, nagyon nagy szakmai tudást nem igényelt, ezért tudtam elkészíteni :D www.ujsagomat.hu/lidl/ alapnyagok meg pár száz forintból kijönnek
süti beállítások módosítása