Tiramisu őzgerincben
2015. április 14. írta: Kránicz Györgyi

Tiramisu őzgerincben







5 dl feketekávé
250 g mascarpone
3 evőkanál cukor
1 csomag Dr. Oetker tejszínízű habpor
3 dl tej
1 csomag babapiskóta
kakaópor

A tejszínhabport a tejjel összekeverjük, és habverővel kemény habbá verjük. A mascarponét kikeverjük a cukorral, 2 dl feketekávéval és a tejszínhabbal. A babapiskótát egyenként belemártogatjuk a megmaradt 3 dl feketekávéba, vigyázva hogy el ne ázzon. Egy őzgerincformát kibélelünk sütőpapírral, és az alját kirakjuk babapiskótával. Erre egy sor krém, megint babapiskóta, majd krém. A tetejét babapiskótával zárjuk. Másnapig hűtőben tartjuk, kiborítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és lehet fogyasztani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr77543614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása