hozzávalók / 4 adag
1 kg sertéscomb
2 dl tejföl
2 közepes db vöröshagyma
10 dkg füstölt sajt
1 csipet bors
2 dl száraz vörösbor
1 csipet só
10 dkg földimogyoró
elkészítés
A sertéscombot megmossuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.
Olajon lepirítjuk a megpucolt, apróra vágott hagymával.
A mogyorót a zacskójában apróra törjük.
A tejfölt kikeverjük a fűszerrel, borssal, a reszelt sajttal és a vörösborral, majd ráöntjük a húsra, és pár perc alatt összefőzzük. Hozzátesszük a mogyorót.
Ízlés szerint tálaljuk.
1 kg sertéscomb
2 dl tejföl
2 közepes db vöröshagyma
10 dkg füstölt sajt
1 csipet bors
2 dl száraz vörösbor
1 csipet só
10 dkg földimogyoró
elkészítés
A sertéscombot megmossuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.
Olajon lepirítjuk a megpucolt, apróra vágott hagymával.
A mogyorót a zacskójában apróra törjük.
A tejfölt kikeverjük a fűszerrel, borssal, a reszelt sajttal és a vörösborral, majd ráöntjük a húsra, és pár perc alatt összefőzzük. Hozzátesszük a mogyorót.
Ízlés szerint tálaljuk.