Vörösboros-mogyorós sertéscomb recept
2015. április 17. írta: Kránicz Györgyi

Vörösboros-mogyorós sertéscomb recept







hozzávalók / 4 adag
1 kg sertéscomb
2 dl tejföl
2 közepes db vöröshagyma
10 dkg füstölt sajt
1 csipet bors
2 dl száraz vörösbor
1 csipet só
10 dkg földimogyoró


elkészítés
A sertéscombot megmossuk, apró kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.
Olajon lepirítjuk a megpucolt, apróra vágott hagymával.
A mogyorót a zacskójában apróra törjük.
A tejfölt kikeverjük a fűszerrel, borssal, a reszelt sajttal és a vörösborral, majd ráöntjük a húsra, és pár perc alatt összefőzzük. Hozzátesszük a mogyorót.
Ízlés szerint tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr147543486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása