Virslis pizzás pávaszem
2015. április 17. írta: Kránicz Györgyi

Virslis pizzás pávaszem







Hozzávalók:
50 dkg liszt
fél dl olaj
fél csomag élesztő
2 dl langyos tej
1 kis kanál cukor
3 pár virsli
1 nagy tubus pizza krém

kevés köménymag

Elkészítés:
Kevés tejben a cukorral,meleg helyen felfutatjuk az élesztőt.
A lisztet összekeverjük az olajjal, sóval, köménymaggal, élesztővel, és a maradék tejjel, és langyos tejjel duplájára kelesztjük.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, megkenjük a pizza krémmel, és a két végén hosszában elhelyezzük a virsliket.
A két végéről befelé behajtjuk és vékony szeletekre vágjuk, olajozott lisztezett tepsiben rakjuk, és előmelegített sütőben kisütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr147543490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása