Roppanós sertéskebab kukoricásan
2015. április 17. írta: Kránicz Györgyi

Roppanós sertéskebab kukoricásan







hozzávalók / 3 adag
0.5 kg darált sertéshús (vagy más hús)
1 db vöröshagyma
3 ek olívaolaj
6 gerezd fokhagyma
10 szál koriander (friss levél)
0.5 kk szódabikarbóna (roppanóság kedvéért)
gyömbér ízlés szerint
chili ízlés szerint
köménymag ízlés szerint
70 g csemegekukorica4

elkészítés
A hagymát olívaolajon lepirítjuk
A darált húst összekeverjük a sült hagymával, fűszerekkel és a kukoricával.
Kebab formákat gyúrunk.
Sütőben készre sütjük.
Én köretként birsalma kompótot adtam hozzá.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
költség: 1000 Ft
elkészítettem: 2 alkalommal

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr267543478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása