Hozzávalók:
2 pár virsli
20 dkg rizs
10 dkg zöldborsó
1 hagyma
olaj
pirospaprika,
bors,
majoranna ,
bors
2 kanál lecsó
Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk, olajon megdinszteljük, szórunk rá pirospaprikát, és 2 pohár forró vízzel felöntjük.
Bele öntjük a rizst, félig megfőzzük, hozzá adjuk a fűszereket és a borsót.
Mikor teljesen megfőtt, hozzá adjuk az apró kockára vágott virslit, és pár perc alatt még össze főzzük.
Fedő alatt még 10 percig hagyjuk párolódni.
2 pár virsli
20 dkg rizs
10 dkg zöldborsó
1 hagyma
olaj
pirospaprika,
bors,
majoranna ,
bors
2 kanál lecsó
Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk, olajon megdinszteljük, szórunk rá pirospaprikát, és 2 pohár forró vízzel felöntjük.
Bele öntjük a rizst, félig megfőzzük, hozzá adjuk a fűszereket és a borsót.
Mikor teljesen megfőtt, hozzá adjuk az apró kockára vágott virslit, és pár perc alatt még össze főzzük.
Fedő alatt még 10 percig hagyjuk párolódni.