Rizses virslis egytálétel
2015. április 17. írta: Kránicz Györgyi

Rizses virslis egytálétel







Hozzávalók:
2 pár virsli
20 dkg rizs
10 dkg zöldborsó
1 hagyma
olaj
pirospaprika,
bors,
majoranna ,
bors
2 kanál lecsó


Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk, olajon megdinszteljük, szórunk rá pirospaprikát, és 2 pohár forró vízzel felöntjük.
Bele öntjük a rizst, félig megfőzzük, hozzá adjuk a fűszereket és a borsót.
Mikor teljesen megfőtt, hozzá adjuk az apró kockára vágott virslit, és pár perc alatt még össze főzzük.
Fedő alatt még 10 percig hagyjuk párolódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr117543476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása