hozzávalók / 4 adag
1 db csirkemell filé
2 dl tej
4 csapott ek finomliszt
1 ek sütőpor
1 dl napraforgó olaj
1 db tojás
300 ml ketchup
3 ek méz
2 ek szezámmag
elkészítés
A csirkemellet apróra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.
Sűrű palacsintatésztát készítünk a tejből, lisztből, olajból, tojásból és sütőporból.
Belemártogatjuk a csirkemellet, és forró olajban kisütjük.
Összekeverjük a mézet, ketchupot, a szezámmagot, és még forrón megmártogatjuk benne a a bundázott csirkemelleket.
Hidegen is finom.
1 db csirkemell filé
2 dl tej
4 csapott ek finomliszt
1 ek sütőpor
1 dl napraforgó olaj
1 db tojás
300 ml ketchup
3 ek méz
2 ek szezámmag
elkészítés
A csirkemellet apróra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.
Sűrű palacsintatésztát készítünk a tejből, lisztből, olajból, tojásból és sütőporból.
Belemártogatjuk a csirkemellet, és forró olajban kisütjük.
Összekeverjük a mézet, ketchupot, a szezámmagot, és még forrón megmártogatjuk benne a a bundázott csirkemelleket.
Hidegen is finom.