Kínai szezámmagos csirke
2015. április 17. írta: Kránicz Györgyi

Kínai szezámmagos csirke







hozzávalók / 4 adag
1 db csirkemell filé
2 dl tej
4 csapott ek finomliszt
1 ek sütőpor
1 dl napraforgó olaj
1 db tojás
300 ml ketchup
3 ek méz
2 ek szezámmag


elkészítés
A csirkemellet apróra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük.
Sűrű palacsintatésztát készítünk a tejből, lisztből, olajból, tojásból és sütőporból.
Belemártogatjuk a csirkemellet, és forró olajban kisütjük.
Összekeverjük a mézet, ketchupot, a szezámmagot, és még forrón megmártogatjuk benne a a bundázott csirkemelleket.
Hidegen is finom.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr227543480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása