hozzávalók / 4 adag
1 kg sertés rövidkaraj
20 dkg gesztenyemassza
10 dkg müzli
4 db tojás
20 dkg trappista sajt
15 dkg finomliszt
1 ek méz
2 dl fehérbor
1 ek citromlé
30 dkg szőlő
1 ek vaj
3 dl napraforgó olaj
elkészítés
A csont nélküli sertéskarajt megmossuk, vékonyra vágjuk, kissé kiverjük.
Mindegyik hús közepére teszünk az édes gesztenyemasszából, és visszahajtjuk.
A tojásokat felverjük, beletesszük a reszelt sajtot, a müzlit, és jól összekeverjük.
Előbb lisztbe, majd a tojásba, újból lisztbe forgatjuk a húsokat, és forró olajban kisütjük.
A bormártáshoz az 1 kanál vajat és 1 kanál lisztet összepirítjuk, felöntjük fehérborral, elkeverjük benne az 1 kanál mézet, az 1 kanál citromlevet,bele tesszük a szőlőt összerottyantjuk, és a hús mellé tálaljuk.
1 kg sertés rövidkaraj
20 dkg gesztenyemassza
10 dkg müzli
4 db tojás
20 dkg trappista sajt
15 dkg finomliszt
1 ek méz
2 dl fehérbor
1 ek citromlé
30 dkg szőlő
1 ek vaj
3 dl napraforgó olaj
elkészítés
A csont nélküli sertéskarajt megmossuk, vékonyra vágjuk, kissé kiverjük.
Mindegyik hús közepére teszünk az édes gesztenyemasszából, és visszahajtjuk.
A tojásokat felverjük, beletesszük a reszelt sajtot, a müzlit, és jól összekeverjük.
Előbb lisztbe, majd a tojásba, újból lisztbe forgatjuk a húsokat, és forró olajban kisütjük.
A bormártáshoz az 1 kanál vajat és 1 kanál lisztet összepirítjuk, felöntjük fehérborral, elkeverjük benne az 1 kanál mézet, az 1 kanál citromlevet,bele tesszük a szőlőt összerottyantjuk, és a hús mellé tálaljuk.