LASAGNE PALACSINTA
2015. április 16. írta: Kránicz Györgyi

LASAGNE PALACSINTA








HOZZÁVALÓK

1.50 dkg liszt
2.5 dl szénsavas ásványvíz
3.7 dl tej
4.4 evőkanál kristálycukor
5.4 tojás
6.6 evőkanál étolaj
7.1 csipet só

A TÖLTELÉKHEZ

1.50 dkg sertés comb darálva
2.1 db spagetti alappor
3.bors ,darélt pirospaprika sós.olaj

A TETJÉRE

1.15 dkg reszelt trapista sajt

ELKÉSZÍTÉS
1.A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és a szódavizet keverőtálba tesszük, és simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben, pici olajon.
2.Olajon a darált húst teljesen megfőzzük a fűszerekkel együtt.és rétegesen megtöltjük a palacsintákat.Egysor 
palacsinta egysor hús még el nem fogy.
3.A tetejét megszórjuk reszelt sajtal és sütőben kb 1 óra alatt össze sütjük.



A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr877543514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása