Tócsni virslivel töltve
2015. április 14. írta: Kránicz Györgyi

Tócsni virslivel töltve







4 db burgonya
1 fej fokhagyma
2 tojás
5 evőkanál liszt
só, bors ízlés szerint
2 dl víz
olaj
5 pár virsli, félbevágva

A burgonyát megmossuk, kettévágjuk, és lereszeljük kis lyukú reszelőn. A fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, hozzáadjuk a masszához, továbbá a tojást, a sót, a borsot, a vizet, végül a lisztet is, és jól összekeverjük. Bő forró olajat előkészítünk, a virsliket megforgatjuk a masszában (ami ha lágynak tűnik, akkor egy kevés liszttel keményíthetjük). Kisütjük a virslis tócsnikat, melegen tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr427543596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása