hozzávalók / 4 adag
50 dkg liszt
2 tojás
kb 2 dl tej
2 ek vaj
3 dkg élesztő
3 ek cukor
fél ü nutella
só
dekorvirág cukor
elkészítés
Fél dl langyos tejbe beleteszünk 1 kk cukrot és az élesztőt, meleg helyen letakarva duplájára kelesztjük.
A lisztbe beletesszük az egész tojást, sót, maradék cukrot, vajat, a felfuttatott élesztőt, és langyos tejjel jól eldolgozzuk.
Meleg helyen duplájára kelesztjük.
Ha kész, két egyforma téglalapot nyújtunk belőle, és az első lapot megkenjük nutellával, ráhelyezzük a másik lapot.
5 centi hosszú lapokat vágunk belőle, mindegyiket megcsavarjuk, és csiga alakban feltekerjük.
Meleg sütőben kisütjük, a végén nutellába belemártjuk, és dekorcukorral díszítjük