ZSERBÓ PALACSINTA TORTA
2015. április 09. írta: Kránicz Györgyi

ZSERBÓ PALACSINTA TORTA







HOZZÁVALÓK
50 dkg liszt
5 dl szénsavas ásványvíz
7 dl tej
4 evőkanál kristálycukor
4 tojás
6 evőkanál étolaj
1 csipet só

A TÖLTELÉKHEZ
15 dkg darált dió
1 üveg sárga barack lekvár
10 porcukor

A TETEJÉRE 
1 db csokoládés puding
3 dl tej
tejszín hab
3 evő kanál cukor

ELKÉSZÍTÉS
1.A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és a szódavizet keverőtálba tesszük, és simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben, pici olajon.
2.Rétegezzük a palacsintát 1 megkenünk lekvárral ,a következót a porcukorral elkevert dióval addig folytassuk
még el nem fogy.
3.Pudingot készítünk a hagyományos módon a cukorból.tejből ,és ráöntjük a palacsinta tetejére ,tálaljuk
tejszín habbal



A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr187543656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása