Narancsos tepsis csirke comb.
2015. április 09. írta: Kránicz Györgyi

Narancsos tepsis csirke comb.






hozzávalók / 4 adag

1 kg csirkecomb
1 kg burgonya
4 közepes fej vöröshagyma
1 fej fokhagyma
10 dkg sertéstarja (füstölt)
1.5 narancsból nyert narancslé
0.5 db narancs
magyaros fűszerkeverék ízlés szerint
2 ek napraforgó olaj

Elkészítés

A csirkecombokat, a megpucolt, apróra vágott fokhagymával, 1 pohár vízzel tepsibe tesszük, és sütőben készre főzzük.
A burgonyát megfőzzük.
A hagymát megpucoljuk, karikára vágjuk, tepsibe tesszük, mellé rakjuk a csirkecombot, a burgonyát, a kockára vágott füstölt tarját.
Másfél narancsnak kicsavarjuk a levét és ráöntjük az egészre, megszórjuk fűszerkeverékkel.
A fél narancsot pici kockára vágjuk, és hozzáadjuk a többihez, öntünk rá egy kevés olajat, és sütőben ropogósra sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr47543646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása