HOZZÁVALÓK
2.50 dkg liszt
3.5 dl szénsavas ásványvíz
4.7 dl tej
5.4 evőkanál kristálycukor
6.4 tojás
7.6 evőkanál étolaj
8.1 csipet só
9.1 tábla étcsokoládé
A TÖLTELÉKHEZ
1.1 kis dobozos hulala tejszín
2.1 genytenyepüré massza
3.kis kanál rumaroma
ELKÉSZÍTÉS
1.A lisztet, a cukrot, a tojásokat, a sót és az apróra darabolt csokoládét a szódavizet keverőtálba tesszük, és simára keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Kisütjük a palacsintákat forró serpenyőben ,és nagy
erős lángon A mert a csokoládé gyorsan olvad benne,
2.A hulala tejszínt kemény habbá verjük.A gesztenyepürét kiengedjük villával összetörjük,hozzá adjuk a tejszíhez és a kiskanál rumaromát is majd alaposan összekeverjük,
3.Minden palacsintát megtöltünk a krémmel és lehet fogyasztani.