A túróhoz
50 dkg tehéntúró
20 dkg porcukor
1 db tojás
1 dkg vaníliás cukor
1 db citromhéj
1 púpozott ek búzadara
A sütihez
20 dkg finomliszt
4 db tojás
15 dkg porcukor
3 dl kakaó
1 dl tej
1 csomag sütőpor (cs)
1 dl napraforgó olaj
elkészítés
A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót is, és alaposan elkeverjük.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és beletesszük a masszába.
Vajazott tepsibe tesszük.
A töltelékhez a túrót elkeverjük a tojással, a porcukorral, grízzel, vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával.
Gombócokat formálunk belőle, és sűrűn egymás mellé rakjuk a masszában.
Előmelegített sütőben tűpróbáig sütj