Burgonya pürével sonkával töltött ,csirke combos batyu.
2015. április 23. írta: Kránicz Györgyi

Burgonya pürével sonkával töltött ,csirke combos batyu.








Hozzávalók
50 dkg csirke combok
1 csomag leveles tészta
1 magyaros tömlős sajt
burgonya püré
10 dkg füstölt sonka 
2 tojássárgája
magyaros fűszerkeverék ,bors olaj

ELKÉSZÍTÉS
1.A csirke combot ,fűszeres vízben puhára pároljuk ,majd olajban borssal kevés magyaros tömlős sajttal lepirítjuk.
2.A sonkát apró kockára vágjuk olajon 5 percig süssük,mald hozzá keverjük a burgonya püréhez .
3.A leveles tésztát liszten kinyújtjuk ,nem túl vékonyra, és nagy négyszögeket vágunk belőle ,A közepére halmozzuk a burgony pürét ,nyomunk rá sajtot és bele állítjuk a csirke combot.
4.Felhajtjuk cérnával lekötjük .ollóval kiformázzuk a tészta széleit.Lekenjük tojássárgájával és a sütőben készre sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr67543410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása