Sárgaborsóleves tarhonyával recept
2015. április 19. írta: Kránicz Györgyi

Sárgaborsóleves tarhonyával recept







hozzávalók / 4 adag
1 kis cs/ 25 dkg sárgaborsó 
fél szál füstölt kolbász
1 nagy marék tarhonya
1 fej vöröshagyma
só, bors, ételízesítő, pirospaprika
1 ek liszt
olaj

elkészítés
A megmosott sárgaborsót, a megpucolt hagymát egyben és a füstölt, darabolt kolbászt egy fazék vízben feltesszük főni.
Adunk hozzá ízlés szerint sót, borsot, ételízesítőt.
Mikor megfőtt, rántást készítünk: olajon világosbarnára pirítjuk a lisztet, teszünk rá pirospaprikát, felöntjük fél pohár vízzel, és hozzáadjuk a leveshez.
Hozzáadjuk a tarhonyát is, és mikor megfőtt, akkor kész is.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr707543444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása