Csőben sült vagdalthúsos zöldséges fasírt
2015. április 19. írta: Kránicz Györgyi

Csőben sült vagdalthúsos zöldséges fasírt







Hozzávalók:
1 db vagdalt hús konzerv
1db francia saláta alap
2 db kenyér
1 tojás
bors
magyaros fűszerkeverék
piros paprika
1 hagyma
1 fej fokhagyma

Elkészítés:
A vagdalthúst apróra össze törjük villával,hozzá adjuk a tejben áztatott kinyomkodott kenyeret.
Hozzá adjuk továbbá tojást,apró kockára vágott vörös hagymát,apró kockára vágott fokhagymát,magyaros fűszerkeveréket ,piros paprikát.
A franciasaláta alapot, ha forr a víz bele öntjük és kb. 10 perc alatt megfőzzük.
Hozzá adjuk a fasírthoz és finoman hogy ne törjön össze dolgozzuk.
Sütőben készre sütjük.
Tipp / megjegyzés:
Akár darált húsból is készíthető.Gyors egyszerű és nem drága az elkészítése.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr627543442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása