Gesztenyés kekszes sütés nélkül
2015. április 14. írta: Kránicz Györgyi

Gesztenyés kekszes sütés nélkül







30 dkg gesztenyemassza
30 dkg háztartási keksz
200 g habtejszín (Hulala)
5 dkg cukor
1 kávéskanál rum aroma
2 dl tej (szükség szerint)

A kekszeket beáztatjuk az előzőleg bekevert cukros-rumos tej keverékébe. A gesztenyemasszát kiengedjük és jó alaposan összetörjük. Egy nagy tányérra lerakunk 2 sor kekszet, jön a gesztenyemassza, és így sorban, míg minden el nem fogy. A tejszínt kemény habbá verjük és a desszert tetejére simítjuk, villával hullámokat húzunk a tetejére. Hűtőbe rakjuk legalább 2 órahosszára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr407543584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása