2 dl Hulala habtejszín
400 g eper
4 evőkanál cukor
200 g babapiskóta
3 dl tej
100 g ét tortabevonó
olaj
A babapiskótát a tejben beáztatjuk. Egy 30 cm magas sütőformát kibélelünk sütőpapírral. Kirakjuk babapiskótával az alját. Az epret összetörjük villával, de annyit hagyjunk, ami a tetejére kerül díszítésnek. A tejszínt kemény habbá verjük. Az eperről leengedjük a levét, a habhoz adjuk, jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a cukrot is, azzal is elkeverjük. Beleforgatjuk az összetört epreket is. Beleöntjük tepsibe, és befedjük babapiskótával. Másnapig hűtőbe tesszük, majd kiborítjuk, és lehúzzuk róla a papírt.
A csokit összetörjük, kevés vízzel és olajjal összefőzzük, majd melegen a süteményre öntjük. Díszítjük eperrel és tejszínhabbal, majd ismét hűtőben pihentetjük 15 percig. Utána lehet fogyasztani
400 g eper
4 evőkanál cukor
200 g babapiskóta
3 dl tej
100 g ét tortabevonó
olaj
A babapiskótát a tejben beáztatjuk. Egy 30 cm magas sütőformát kibélelünk sütőpapírral. Kirakjuk babapiskótával az alját. Az epret összetörjük villával, de annyit hagyjunk, ami a tetejére kerül díszítésnek. A tejszínt kemény habbá verjük. Az eperről leengedjük a levét, a habhoz adjuk, jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a cukrot is, azzal is elkeverjük. Beleforgatjuk az összetört epreket is. Beleöntjük tepsibe, és befedjük babapiskótával. Másnapig hűtőbe tesszük, majd kiborítjuk, és lehúzzuk róla a papírt.
A csokit összetörjük, kevés vízzel és olajjal összefőzzük, majd melegen a süteményre öntjük. Díszítjük eperrel és tejszínhabbal, majd ismét hűtőben pihentetjük 15 percig. Utána lehet fogyasztani