Sütőben sült tócsni debrecenivel
2015. április 10. írta: Kránicz Györgyi

Sütőben sült tócsni debrecenivel







Sütőben sült tócsni debrecenivel recept
hozzávalók / 4 adag
4 nagy burgonya
3 pár debreceni
4 alma, lehet bármilyen
10 dkg trappista sajt
1 tojás
kb 4 ek liszt
1 nagy fej fokhagyma
só, bors
olaj
10 dkg füstölt szalonna

elkészítés
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és nyersen lereszeljük.
Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, sót, borsot, egy megpucolt fokhagymát, kevés vizet és alaposan összekeverjük.
Előveszünk egy nagy tepsit és kiolajozzuk, majd a tócsniból kanalanként teszünk belőle, ellapítjuk.
A debrecenit kétfelé vágjuk és bevagdossuk, a tócsnik mellé pakoljuk.
Az almát megpucoljuk, felvagdossuk és a tepsibe tesszük, a lereszelt sajtot rátesszük.
A szalonnát felvágjuk és a tepsibe tesszük, készre sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr317543634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása