HOZZÁVALÓK
A TÉSZTÁHOZ
8 tojásos piskóta
A KRÉMHEZ
4 tojássárgája
10 dkg cukor
1 doboz mascarpone
1 kid dobozos hulala tejszín
1 evőkanál zselatin
1,5 dl tojáslikőr
1 csomag vaníliás cukor
4 db csoki tojás
fél dl víz
ELKÉSZÍTÉS
1.Piskótát készítünk hagyományos módon.ketté vágjuk.
2.A krémhez a tojássárgáját kihabasítjuk a cukorral,hozzá adjuk a mascarpónét tovább keverjük.
3.A tejszínt kemény habbá verjük és bele keverjük a mascarpónés krémbe.A zseletínt elkészítjük a vízzel
és hozzá adjuk krémhez ,majd a tojáslikőrt végül a vaníliás cukrot,össze keverjük.
4.Hűtőben dermesztjük kb 30 percet.Vegyünk ki a krémből a csoki tojásba tesszük a végén.
5.Bevonjuk a tortát a krémmel.A csoki tojás tetejét letörjük megtöltjük a krémmel és a tortára tesszük.
6.A hűtőben még legalább 3 órát dermesszük.