Hozzávalók:
3 db nagy burgonya
2 tojás
kb. 10 dkg liszt
1 nagy fej fokhagyma
só, bors
50 dkg darált sertéshús
1 milánói alappor
10 dkg trappista sajt
5 dkg füstölt sajt
olaj
Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk, és nyersen lereszeljük.
Hozzáadjuk a tojást, lisztet, sót, borsot, a megpucolt, apróra vágott fokhagymát, és jól összekeverjük.
A darált húst olajon megpároljuk kb. 10 percig, felöntjük 2 dl vízzel, hozzáadjuk a milánói alapot, és forralásig főzzük.
Egy tepsit kiolajozunk, lerakunk egy sort tócsnit, ráteszünk egy sor milánói darált húsos alapot és így tovább, még el nem fogy.
A tetejére a sajtokat lereszeljük, és rászórjuk.
Sütőben készre sütjük kb. 70 perc alatt.
Tipp / megjegyzés:
A tetejére mehet minél több sajt és tejföl annál finomabb.
3 db nagy burgonya
2 tojás
kb. 10 dkg liszt
1 nagy fej fokhagyma
só, bors
50 dkg darált sertéshús
1 milánói alappor
10 dkg trappista sajt
5 dkg füstölt sajt
olaj
Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk, és nyersen lereszeljük.
Hozzáadjuk a tojást, lisztet, sót, borsot, a megpucolt, apróra vágott fokhagymát, és jól összekeverjük.
A darált húst olajon megpároljuk kb. 10 percig, felöntjük 2 dl vízzel, hozzáadjuk a milánói alapot, és forralásig főzzük.
Egy tepsit kiolajozunk, lerakunk egy sort tócsnit, ráteszünk egy sor milánói darált húsos alapot és így tovább, még el nem fogy.
A tetejére a sajtokat lereszeljük, és rászórjuk.
Sütőben készre sütjük kb. 70 perc alatt.
Tipp / megjegyzés:
A tetejére mehet minél több sajt és tejföl annál finomabb.