Tészta
: 7 tojásfehérje, 20 dkg cukor, 15 dkg darált dió, 4 púpos evőkanál liszt, 1 cs. sütőpor
A fehérjéből kemény habot készítünk, tovább keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk diós-lisztes-sütőporos keveréket. Megsütjük (én kb. 20 percig sütöttem, nem sütöttem addig mint pl. egy piskótát).
Krém:
7 tojássárgája, 20 dkg cukor, 2 cs. vaníliapudingpor, 6 dl tej, 25 dkg margarin, 1 cs. háztartási keksz, kevés tej és kávé, 10 dkg étcsokoládé.
A tejet feltesszük forrni, a tojássárgáját habosra keverjük a cukorral, a tejből teszünk hozzá, és belekeverjük a pudinport is. A felforrt tejhez keverjük a tojásos masszát. Ha kihült a krém belekeverjük a margarint is. A krémet ketté vesszük és egyik felébe 10 dkg olvasztott csokoládét keverünk.
Sütemény összeállítása: tészta - fehér krém - keksz(tej-kávé keverékbe mártva, csak egy pillanatra)- csokoládés krém- tejszínhab (2dl Hulala vagy 5 dl tejszín 2 cs. habfixálóval) - tetejére csokoládé reszelék