Gyors tepsis egytálétel recept
2015. április 19. írta: Kránicz Györgyi

Gyors tepsis egytálétel recept







hozzávalók / 4 adag
0.5 kg sertéscomb
0.5 kg burgonya
10 dkg trappista sajt
10 dkg sonka
8 db lapkasajt
1 ek napraforgó olaj
bors ízlés szerint (őrölt)
magyaros fűszerkeverék ízlés szerint

elkészítés
A combot, a trappista sajtot, a megpucolt burgonyát kockára vágjuk.
Egy téglalap alakú tepsi formát kicsit kiolajozunk, az aljára teszünk 4 sonka szeletet és 4 lapkasajtot.
Ebbe tesszük a burgonyát, trappista sajtot és a húst, borsot, magyaros fűszer keveréket.
A tetejére megint sonka és lapkasajt kerül.
Sütőben készre sütjük.
Ha kész, tálra borítjuk, savanyúsággal tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr357543454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása