hozzávalók / 4 adag
0.5 kg sertéscomb
0.5 kg burgonya
10 dkg trappista sajt
10 dkg sonka
8 db lapkasajt
1 ek napraforgó olaj
bors ízlés szerint (őrölt)
magyaros fűszerkeverék ízlés szerint
elkészítés
A combot, a trappista sajtot, a megpucolt burgonyát kockára vágjuk.
Egy téglalap alakú tepsi formát kicsit kiolajozunk, az aljára teszünk 4 sonka szeletet és 4 lapkasajtot.
Ebbe tesszük a burgonyát, trappista sajtot és a húst, borsot, magyaros fűszer keveréket.
A tetejére megint sonka és lapkasajt kerül.
Sütőben készre sütjük.
Ha kész, tálra borítjuk, savanyúsággal tálaljuk.
0.5 kg sertéscomb
0.5 kg burgonya
10 dkg trappista sajt
10 dkg sonka
8 db lapkasajt
1 ek napraforgó olaj
bors ízlés szerint (őrölt)
magyaros fűszerkeverék ízlés szerint
elkészítés
A combot, a trappista sajtot, a megpucolt burgonyát kockára vágjuk.
Egy téglalap alakú tepsi formát kicsit kiolajozunk, az aljára teszünk 4 sonka szeletet és 4 lapkasajtot.
Ebbe tesszük a burgonyát, trappista sajtot és a húst, borsot, magyaros fűszer keveréket.
A tetejére megint sonka és lapkasajt kerül.
Sütőben készre sütjük.
Ha kész, tálra borítjuk, savanyúsággal tálaljuk.