Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával
2015. április 17. írta: Kránicz Györgyi

Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával







Hozzávalók:
1 kg sertés comb
magyaros fűszerkeverék
olaj
20 dkg gyöngyhagyma,bors
1 db sütő zacskó


Elkészítés:
A combot megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.
Sütő zacskóba tesszük ,fűszerezzük és kevés olajat adunk hozzá, a zacskót lezárjuk, 1-2 helyen megszurkáljuk, és készre sütjük.
Mikor megsült, kiborítjuk egy nagy tányérra.
Megpucoljuk a gyöngyhagymát, majd kevés olajon megpároljuk, a hús mellé rakjuk.
Köretként rizi bizit készítünk hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr807543470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása