Mogyorós tejszines csirke combok
2015. április 17. írta: Kránicz Györgyi

Mogyorós tejszines csirke combok







Hozzávalók:
1 kg csirke comb
10 dkg sós mogyoró
2 dl főző tejszín
1 kis pohár tejföl
1 tömlős füstölt ízű sajt
bors, olaj, csirke fűszerkeverék


Elkészítés:
A csirke combokat vízben egy kis sóval puhára főzzük,ha lefőtt a víz öntünk alá olajat megszórjuk a fűszerkeverékkel és lepirítjuk.
A mogyorót a zacskóban puhára törjük.
A tejfölt kikeverjük a tejszínnel a sajttal a borssal ,bele tesszük a mogyorót is elkeverjük .
Ráöntjük a húsra és pár perc alatt össze főzzük .
Ízlés szerinti körettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr847543494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása