Görögdinnye torta tejszínesen recept
2015. április 16. írta: Kránicz Györgyi

Görögdinnye torta tejszínesen recept







hozzávalók / 4 adag
3 kg görögdinnye
2 dl hulala
7 ek csokoládéforgács
8 ek franciadrazsé
5 ek színes cukorka

elkészítés
A görögdinnye alját és tetejét szép egyenesre levágjuk.
Ha kész van, nagy tányérra tesszük, és teljesen meghámozzuk.
A hulala tejszínt kemény habbá verjük, és teljesen bevonjuk vele a dinnyét, szépen elsimítjuk késsel.
A csokoládét lereszeljük, és bevonjuk vele a torta oldalát.
A tetejére rászórjuk a 2 csomag cukorkát.
Legalább 4 óra hosszára hűtőbe tesszük.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyorgyisegek.blog.hu/api/trackback/id/tr777543504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása