hozzávalók / 4 adag
3 kg görögdinnye
2 dl hulala
7 ek csokoládéforgács
8 ek franciadrazsé
5 ek színes cukorka
elkészítés
A görögdinnye alját és tetejét szép egyenesre levágjuk.
Ha kész van, nagy tányérra tesszük, és teljesen meghámozzuk.
A hulala tejszínt kemény habbá verjük, és teljesen bevonjuk vele a dinnyét, szépen elsimítjuk késsel.
A csokoládét lereszeljük, és bevonjuk vele a torta oldalát.
A tetejére rászórjuk a 2 csomag cukorkát.
Legalább 4 óra hosszára hűtőbe tesszük.
3 kg görögdinnye
2 dl hulala
7 ek csokoládéforgács
8 ek franciadrazsé
5 ek színes cukorka
elkészítés
A görögdinnye alját és tetejét szép egyenesre levágjuk.
Ha kész van, nagy tányérra tesszük, és teljesen meghámozzuk.
A hulala tejszínt kemény habbá verjük, és teljesen bevonjuk vele a dinnyét, szépen elsimítjuk késsel.
A csokoládét lereszeljük, és bevonjuk vele a torta oldalát.
A tetejére rászórjuk a 2 csomag cukorkát.
Legalább 4 óra hosszára hűtőbe tesszük.