A tésztához:
5 evőkanál kristálycukor
8 tojás
4 csomag puncsízű pudingpor
1 evőkanál liszt
kevés sütőpor
A krémhez:
6 dl tej
4 tojássárgája
12,5 dkg margarin
2 csomag vaníliás cukor
5 evőkanál porcukor
4 evőkanál liszt
A tetejére:
2 dl Hulala habtejszín
A tojásokat kettéválasztjuk, a tojásfehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját elkeverjük a liszttel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a sütőporral, majd óvatosan hozzáadjuk a tojásfehérjéhez. A 4 csomag puncsízű pudingport is hozzáadjuk. A sütőt előmelegítjük 180°C-ra, egy közepes méretű tepsibe sütőpapírt teszünk, az oldalára nem kell. Kb. 30 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt a tészta, középen kettévágjuk.
A krémhez a tejet felforraljuk a margarinnal. Tojássárgájával elkeverjük a porcukrot, a vaníliás cukrot és a lisztet, majd a tejhez adjuk és lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kihűlt a krém, megtöltjük vele a lapokat. Kemény habbá vert tejszínhabbal vonjuk be.
5 evőkanál kristálycukor
8 tojás
4 csomag puncsízű pudingpor
1 evőkanál liszt
kevés sütőpor
A krémhez:
6 dl tej
4 tojássárgája
12,5 dkg margarin
2 csomag vaníliás cukor
5 evőkanál porcukor
4 evőkanál liszt
A tetejére:
2 dl Hulala habtejszín
A tojásokat kettéválasztjuk, a tojásfehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját elkeverjük a liszttel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a sütőporral, majd óvatosan hozzáadjuk a tojásfehérjéhez. A 4 csomag puncsízű pudingport is hozzáadjuk. A sütőt előmelegítjük 180°C-ra, egy közepes méretű tepsibe sütőpapírt teszünk, az oldalára nem kell. Kb. 30 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt a tészta, középen kettévágjuk.
A krémhez a tejet felforraljuk a margarinnal. Tojássárgájával elkeverjük a porcukrot, a vaníliás cukrot és a lisztet, majd a tejhez adjuk és lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kihűlt a krém, megtöltjük vele a lapokat. Kemény habbá vert tejszínhabbal vonjuk be.