HOZZÁVALÓK.
1.1 csomag rétes lap.
2.1 kg burgonya
3.20 dkg libatepertő krém
4.1 pohár tejfől
5.2 nagy fej hagyma
6.2 evő kanál zsír
7.só ,bors
8.1 tojás sárgája
ELKÉSZÍTÉS
1. A rétes 3-rom részre osztjuk.A burgonyát megpucoljuk ,megmossuk ,apró kockára vagdossuk,és sós vizben
puhára főzzük.
2.A hagymát megpucoljuk ,apróra vágjuk és a zsíron üvegesre sütjük.
3.A burgonya nyomón kinyomjuk a burgonyát és a hagymára tesszük sózzuk,borsozzuk ,pár perc alatt össze
süssük.
4.Minden rétest megkenünk libatepertővel ,tejfölözzük rátesszük a burgonyát és feltekerjük.
5.Megkenjük tojásárgájával a tetejét ,és a sütőben készre sütjük.